Qui som
Institut Català de Musicoteràpia i psicoteràpia.
La nostra adreça web és: https://icmtbarcelona.com.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

  1. Comentaris: Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recollim les dades que es mostren al formulari de comentaris, i també l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.
  2. Mitjans de comunicació: Si carregueu imatges al lloc web, hauríeu d’evitar penjar imatges amb dades d’ubicació incrustades (GPS EXIF) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges del lloc web.
  3. Formularis de contacte
  4. Galetes: Si deixeu un comentari al nostre lloc, podeu optar per desar el vostre nom, adreça de correu electrònic i lloc web a les galetes. Aquestes són per a la teva comoditat perquè no hagis d’omplir les teves dades de nou quan deixes un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.
  5. Contingut incrustat d’altres llocs web: Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web. Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i controlar la seva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquest lloc web.
  6. Analítica

Amb qui compartim les teves dades i quant de temps les guardem
Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar qualsevol comentari de seguiment automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Quins drets tens sobre les teves dades
Si teniu un compte en aquest lloc o heu deixat comentaris, podeu sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre vosaltres, incloses les dades que ens hàgiu proporcionat. També podeu sol·licitar que esborrem les dades personals que tenim sobre vosaltres. Això no inclou cap dada que estem obligats a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat. Podeu solicitar-ho escribint-nos a: info@icmtbarcelona.com.

On enviem les teves dades
Els comentaris dels visitants es poden comprovar mitjançant un servei automatitzat de detecció de correu brossa.

caCatalan